WAT WIJ UW KAT BIEDEN

Ons Dierenhotel beschikt ook over een luxueus kattenverblijf. Dit verblijf is apart van de honden gevestigd. De binnenverblijven zijn voorzien van vloerverwarming en bieden volop klim- en speelgelegenheid voor uw kat. Daarnaast hebben de kattenkamers een grote veranda waardoor ze ook heerlijk naar buiten kunnen en buiten kunnen relaxen en genieten van het uitzicht.

Om uw kat op zijn gemak te stellen, zullen wij hem/haar bij aankomst in het dierenhotel in zijn eigen verblijf opvangen. Zo kan  hij/zij even ‘de kat uit de boom kijken’ en kunnen wij ook zien hoe de kat op ons reageert. Zodra de kat op zijn/haar gemak is, mag hij/zij los in het verblijf lopen. We houden in de gaten of het contact met de andere katten rustig verloopt, of ze goed eten en drinken. We ze 2x per dag te eten en dienen waar nodig de medicijnen (m.u.v. insuline injectie bij suikerziekte) toe. Wij voeren van Royal Canin en hebben daar diverse smaken van in huis. Zo schakelen we naar behoefte over om ook gevoelige of kritische eters voldoende voedingstoffen binnen te laten krijgen. De dagelijkse voeding voor uw huisdier is in de prijs inbegrepen. Een goede verzorging vertaald zich ook in het rekening houden met uw persoonlijke wensen. Wilt u uw eigen voer meenemen i.v.m. dieet? Of heeft uw kat medicijnen nodig? Wij houden hier rekening mee. Het is wel belangrijk dat u de originele verpakking meegeeft, met een duidelijke vermelding van: uw naam, naam van het huisdier en de dosering.

En tussendoor? Dan wordt er veel met ze geknuffeld, geaaid of gespeeld. Relaxen kunnen de logees in één van de kattenkrabpalen of in één van de mandjes.

De individuele en gezamenlijke kattenverblijven worden 2 maal daags schoongemaakt. Dit alles bij elkaar maakt dat onze kattenverblijven een plezierige omgeving zijn voor uw kat.

In verband met de hygiëne hebben wij liever niet dat u uw eigen dekentje meeneemt.

ENTINGEN

Welke entingen zijn verplicht? Uw kat dient geldig te zijn ingeënt tegen Kattenziekte, Niesziekte (verzwakt) én Niesziekte-Bordetella (neusdruppelenting). Deze laatste neusdruppelenting is dus een aanvullende enting bovenop het wettelijke entingsschema.

Heeft u een titerbepaling uit laten voeren? Dan kunnen we op basis van het rapport van de dierenarts beoordelen of dit voldoende dekkend is. Let op: het blijft belangrijk om uw kat jaarlijks tegen Niesziekte-Bordetella te blijven vaccineren. Voor deze besmettelijke ziekte is namelijk geen betrouwbare titerbepaling.

Controleert u de entingen van uw dier bijtijds. Uw dier wordt in ons dierenhotel niet toegelaten zonder een geldig entingbewijs, bij een verlopen enting of bij een enting korter dan 14 dagen. Wij stellen het zeer op prijs als u vooraf u dierenpaspoort naar ons mailt, zodat we kunnen controleren of de gevraagde entingen gegeven (en nog geldig) zijn. Neemt u bij ieder bezoek uw dierenpaspoort (en evt. titerbepaling) mee?

Naast de gebruikelijke inentingen moet de kat vier dagen voordat hij/zij gebracht wordt een anti-vlooien pipet hebben gekregen (dit is verplicht).

TARIEVEN

Dierenhotel

Jan – Jun

Sep – Dec

Jul – Aug en
schoolvakanties

Tarief per dag

€   10,00

€   10,50

Taxikosten naar dierenarts

€   30,00

De tarieven voor het dierenhotel zijn per dag. De dag van brengen wordt altijd in zijn geheel gerekend, de dag van halen wordt voor de helft berekend indien u in de ochtend komt.